انواع میلگرد صنعتی |فروشندگان میلگرد صنعتی

میلگرد ها از جنس فولاد ساخته و تولید میشوند که در صنعت و ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارند.در تمامی کشور ها از میلگرد به عنوان بخش اصلی ساختمان سازی و مقاوم سازی در ستون ها و همچنین کف ساختمان استفاده میشود.

میلگرد در انواع مختلفی ساخته و تولید میشوند. میلگرد آجدار ،میلگرد ساده ،میلگرد صنعتی و میلگرد زیگزاگ از جمله میلگردهایی هستند که کاربرد فراوانی دارند.میلگگردهای اجدار که اج هایی همانند نخ یا طناب به دور میله فولادی پیچیده شده اند و دور تا دور ان را فرگرفته اند و بیشتر در ساختمان سازی و مقاوم سازی ستون ها به کار میرود.

این نوع میلگردها با چسبندگی که بین عاج خود و بتن ایجاد میکنند باعث جلوگیری از حرکت و تکان بتن و در نتیجه ترک یا از هم پاچیدن بتن میشود.میلگرد های ساده که سطحی صاف دارند و برای مقاوم سازی بتن در کف ساختمان به کار میروند.

برای دیدن انواع محصولات ارائه شده توسط شرکت ما به صفحه ی محصولات مراجعه کنید.

 

میلگرد ST37 میلگرد ST52میلگرد VCNمیلگرد MO40
میلگرد ترانسمیلگرد SPKمیلگرد CK45میلگرد A105

شکل ظاهری میلگردهای صنعتی

این مقاطع دارای اشکال ظاهری متفاوتی هستند، همچنین این محصول در دو نوع آجدار و ساده ساخته میشود و در بازار به فروش میرسد، همچنین قطر و ضخامت آنها با انواع ساختمانی متفاوت است. به این دلیل که دارای درصد کربن متفاوتی از نوع ساختمانی هستند بسیار مناسب خمکاری و استفاده در سازه های صنعتی اند.

کاربرد میلگرد صنعتی

میلگرد صنعتی با توجه به نیاز صنایع به میلگرد، تولید و به بازار مصرف عرضه میشود. میلگرد صنعتی برای مصارف ساختمانی مناسب نیست و تنها از آن در بخش های صنعتی استفاده میشود. برای ساخت میلگرد صنعتی از فولاد که یکی از مهمترین فلزات در ساخت میلگرد محسوب میگردد استفاده میشود.

میلگرد های صنعتی از لحاظ قطر و همچنین ساختار با میلگردهای معمولی متفاوت هستند. بیشتر میلگردهایی که امروزه در بخش ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرند از نوع آجدار هستند در صورتیکه میلگردهای صنعتی از هیچگونه آجی بر روی خود نبوده و سطح آنها کاملا صاف و سیقلی میباشد.

البته میلگردهای صنعتی آجدار نیز وجود دارند که برای برخی فعالیت های صنعتی استفاده میشوند ولی به طور کلی میلگردهای با سطح صاف و سیقلی در صنایع کاربرد بیشتری دارند. قطر این میلگردها بیشتر از میلگرد های معمولی است و به مراتب از مقاومت خمشی بیشتری نیز برخوردار هستند.

کاربرد میلگرد در شکل های مختلف

  • میلگردها با شکل ها و صورت های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از شکل های مختلف این محصول و کاربردهای آن به شامل موارد زیر می شوند:
  • میلگرد راستا: استفاده در جهت افزایش مقاومت کششی بتن
  • میلگرد خاموت: استفاده برای جلوگیری از بیرون زدگی آرماتورهای طولی در اثر کمانش و تحمل نیروهای برشی و جلوگیری از گسترش ترک‌
  • میلگرد سنجاقک: استفاده برای تقویت مقاومت برشی خاموت‌ها و اتصال کامل بین میلگردهای طولی و خاموت
  • میلگرد خرک: استفاده برای قرار دادن دو شبکه متوالی افقی با فاصله معین در داخل قالب (‌در بتن ریزی های کف و فونداسیون‌)
  • میلگرد رکابی: استفاده برای در امتداد نگه داشتن آرماتورهای طولی یا عمودی در بتن ریزی دیوارها و دال ها (به شکل حرف u یا بین دو سفره آرماتور (شبکه مش بندی)
  • میلگرد ادکا: استفاده به صورت لنگرهای منفی در تکیه گاه های تیر و برای تحمل نیروهای برشی

جدول محاسبه وزن تقریبی میلگرد فولادی

متاسفانه بدلیل نوسانات شدید بازار فولاد امکان ارائه قیمت بصورت آنلاین نمیباشد برای کسب اطلاع از قیمت های روز میلگرد فولادی جهت ثبت سفارش و خرید با ما درتماس باشید

شرایط نگهداری صحیح میلگرد

قبل از استفاده از میلگرد باید آزمایش هایی مثل اندازه گیری مقاومت کششی، مقاومت گسیختگی و میزان ازدیاد طول در هنگام گسیختگی روی آ‌ن ها انجام شده باشد و قبل از اطمینان از استاندارد بودن آن ها از به کار بردن آن جلوگیری نمود.

میلگردها باید در محلی انبار شوند که از تماس مستقیم با مواد خورنده و زیان آور با آن جلوگیری گردد. از افزایش دمای میلگردهای داخل قالب ها در اثر تابش مستقیم نور خورشید قبل از بتن ریزی جلوگیری شود و باید قبل از بتن ریزی توسط آب پاشی دمای آن ها کاهش یابد.
میلگردها به صورت کلاف، شاخه، شبکه جوش شده یا بافته شده در کارخانه، تحویل می شوند. میلگردهای مصرفی در بتن باید بدون خم شدگی تحویل کارگاه شوند.

معمولاً میلگردهای به قطر 8 میلی متر و کمتر می توانند به صورت کلاف تحویل ‌شوند. مصرف میلگردها با قطرهای بالاتر از 10 میلی متر به صورت کلاف مجاز نیست. باز کردن کلاف با وسیله مناسب و با تأیید دستگاه نظارت در کارگاه انجام می گیرد.

میلگردها باید در محلی انبار شوند که در معرض مستقیم رطوبت نباشند. همچنین لازم است که میلگردها در برابر وزش باد محافظت گردند.
اکیداً توصیه می شود که میلگردها بر روی خاک قرار نگیرند. در غیر اینصورت در تماس با خاک و نیز موادی که دارای املاح خورنده است، آلوده شده و استفاده از میلگردهای آلوده باعث جذب رطوبت توسط املاح روی آن شده و خوردگی را در بتن موجب می شود.
میلگردها باید طوری انبار شوند که حداقل 15 سانتی متر از سطح زمین فاصله داشته باشند.
میلگردها را باید بر حسب نوع و قطر آن ها تفکیک و انبار نمود. در صورت وجود میلگردهایی با قطرهای مشابه اما با مقاومت و مشخصات مکانیکی متفاوت، باید آن ها را در محل های جداگانه و با علامت گذاری انبار کرد.
میلگردهای آلوده به خاک، املاح و مواد زیان آور که از راه تماس با زمین و یا به علل دیگر دچار آلودگی شده اند، باید قبل از مصرف کاملاً تمیز شده و زنگ آن زدوده شود. این میلگردها تنها در صورتی قابل استفاده هستند که خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی آن تغییر نکرده و طبق ویژگی های استاندارد باشند.

دانلود صفحه انواع میلگرد صنعتی و کاربرد آن

اسکن کنید
QR توس پایا

Toospaya

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *